BELEDİYEDEN YENİ KİTAP KAFE

Batman Belediyesi, şehrin kültürel ve sosyal yaşamına yeni bir soluk getirecek olan Jiyan Kitap Kafe’yi hizmete açtı. Kafe, kitap severlere huzurlu bir ortamda kitap okuma ve sosyalleşme imkânı sunuyor.

BELEDİYEDEN YENİ KİTAP KAFE
Yayınlama: 18.09.2024
A+
A-

Batman Belediyesi, Millet Parkı’nda yeni bir kültürel ve sosyal mekân olan Jiyan Kitap Kafe’yi hizmete açtı. Jiyan Kitap Kafe, geniş kitap koleksiyonu ve rahat oturma alanlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, kafe bölümünde çeşitli yiyecek ve içecekler sunuluyor.

Batman Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılışa DEM Parti Batman il Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik, DBP il yönetimi, Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

“BU HİZMETLERİ HİÇBİR MADDİ İMKÂNIMIZ YOKKEN YAPTIK”

Batman Şafak Mahallesinde bulunan Millet bahçesinde yer alan Jiyan Kitap Kafe’nin açılışını gerçekleştiren Batman Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük “Seçimle göreve geldiğimiz günden beri kadınlar, çocuklar, halk, Kürt kültürü ve dili için çalışmalar yaptık. Yaptığımız bu çalışmaları da elimizde hiçbir maddi güç yokken yaptık. Arkadaşlarımız burayı hizmete açtı. Bu bir örnek teşkil etmiş durumdadır. Burası bir kafe ve aynı zamanda bir kütüphane hüviyetinde olacak. Kitaplara ulaşamayan gençlerimiz, kadınlarımıza kitap okumaları ve temini konusunda yardımcı olacak. Bu mekânın hepimize, herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisi (DEM Parti) Batman İl Eşbaşkanı Songül Korkmaz ise “Eşbaşkanımızın bir az önce dile getirdiği gibi seçimle birlikte belediye yönetiminde yer alan arkadaşlarımız bu sürece kadar çok iyi hizmetlerde bulunmuşlardır. İnanıyorum ki bundan sonra da halkımızın, kadınların fayda görmesi için hizmetlerini daha da fazlalaştıracaklar, daha iyisini yapacaklardır. Bu konuda arkadaşlarımıza güvenimiz tamdır. Gelecekte de bu çalışma ve hizmet halk için yapılmaya devam edilecektir.  Bu çalışma ve hizmetlerine yönelik olarak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.