DUYARLI VATANDAŞTAN ANLAMLI DESTEK

Sanat Sokağı’nda duyarlı bir vatandaşlar kendi mülkiyet alanındaki inşaat çalışmaları nedeniyle kesmek zorunda kaldığı bir ağaç yerine kenti yeşillendirme çalışmalarında değerlendirilmek üzere satın aldığı 30 ağacı Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinasyonuyla Park ve Bahçe Müdürlüğüne teslim etti.

DUYARLI VATANDAŞTAN ANLAMLI DESTEK
Yayınlama: 09.09.2024
A+
A-

Batman’da Sanat Sokağı’ndaki kendi mülkiyet alanında süren inşaat çalışmaları nedeniyle Ahmet Acar adındaki duyarlı vatandaşlar satın aldığı ve Belediye Zabıta Müdürlüğü’nün de desteğiyle 13 adet büyük çam ağacı, 7 adet büyük palmiye ağacı ve 10 adet büyük kalem selvi ağacından oluşan toplam 30 ağacı Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne teslim etti.

Zabıta ekipleri tarafından alınan bu ağaçlar, park ve bahçe düzenlemeleri için dikilmek üzere Park ve Bahçe Müdürlüğü’nün uygun gördüğü alanlara bırakıldı. Ağaçların nakli ve teslimi sırasında Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeşil alanların canlandırılması, çevre bilincinin artmasını teşvik eden bu anlamlı katkısından dolayı duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.