BEŞİRİ’DE OKULLAR RENKLENİYOR!

Beşiri Kaymakamlığı’nın desteği ve Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün özverisi ile hayata geçirilen ‘Beşiri Bir Tuval Ben Bir Ressamım Projesi’ kapsamında, İkiköprü Şehit Ekrem Ablay Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, okul bahçesini ve duvarlarını renklendirerek adeta bir sanat eserine dönüştürdüler.

BEŞİRİ’DE OKULLAR RENKLENİYOR!
Yayınlama: 21.07.2024
Düzenleme: 21.07.2024 15:36
A+
A-

Proje kapsamında, okul bahçesi rengarenk çiçeklerle donatılırken, duvarlar ise öğrencilerin özgün tasarımları ve el becerileri ile süslendi. Bu sayede okul, daha canlı, neşeli ve estetik bir görünüme kavuştu.

BEŞİRİ’DE RENKLİ FIRÇALAR HAREKETE GEÇTİ

Beşiri Bir Tuval Ben Bir Ressamım Projesinin amacı, okulları daha estetik ve çekici hale getirerek öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve ilçede sanatsal faaliyetleri teşvik etmek olarak belirlenmiş durumda. Proje kapsamında, Beşiri’deki diğer okullarda da benzer çalışmaların yapılması planlanıyor. Bu anlamlı proje, Beşiri’nin eğitim camiasında büyük bir heyecan uyandırdı. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, projenin hayata geçirilmesinden dolayı büyük memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.