NASIROĞLU “PETROLSPOR ALTYAPISI KAPANMAYACAK”

Batman gündemini en çok meşgul eden konuların başında yer alan ve Petrolspor altyapısının kapanacağı yönünde çıkan iddialara cevap, AK Parti milletvekili Ferhat Nasıroğlu’ndan geldi.

NASIROĞLU “PETROLSPOR ALTYAPISI KAPANMAYACAK”
Yayınlama: 08.07.2024
A+
A-

Gazetemiz Sahibi Mansur Obut ile telefonda görüşen Nasıroğlu yaptığı açıklamada “Petrolspor altyapısı bizim gözbebeğimizdir. Orda binlerce evladımız spor yaparak geleceğe dair hayalleri var, umutları var. Bu hayalleri ve umutları yıkacak hiçbir oluşuma izin vermedik, vermeyeceğiz. Takdir edersiniz ki bakanlıkta ve genel müdürlükte değişimler oldu.

Sayın bakanımızla ve yeni genel müdürümüzle görüştük. Sadece altyapıdaki sporcularımızın değil, TPAO’da yaşanan diğer sorun ve sıkıntıları da anlattık. Ne sayın bakanımızın ne de genel müdürümüzün Batman’la ilgili herhangi olumsuz bir tavır ve davranış sergilediği asla söz konusu değil. İnanıyorum ki var olan sorunlar da en kısa zamanda çözülecektir” ifadelerini kullandı.

“14 GAZETENİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPMASI SON DERECE KIYMETLİ”

Tasarruf genelgesi nedeniyle sıkıntıya düşen bazı basın kuruluşlarının Batman’da güç birliği yapmasını son derece anlamlı bulduğunu ve kıymetli olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Evet, basınımız demokrasilerimizin vaz geçilmezidir. Özellikle Batman basınımızın ne kadar güçlü olduğunu gayet iyi biliyorum. İnşallah önümüzdeki hafta basınımızla bir araya gelmeyi planlıyorum. Basınımız ayakta kalması ve yaşaması elzemdir. Bunun için de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi.

“HER ALANDA SORUMLULUK ALARAK GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ”

Batman lobisinin güçlenmesi ve sorumluluk alması gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Maalesef Batmanımız lobicilikte çok zayıf. Her alanda konuşan ve eleştiren kişiler sorumluluk almıyor. Bakın şehrimiz son derece dinamik bir yapıya sahip. Bizler her alanda güç birliği yapmadığımız sürece, sorumluluk almadığımız sürece, eleştirdiğimiz konunun çözümünü de ortaya koymadığımız sürece çok açık söylüyorum başarıya ulaşmamız mümkün değildir. Hep kısır çekişmelerle kendi içimizde debelenir dururuz. Onun için üzerimizde ölü toprağını bir an önce atmalıyız ve lobimizi ayağa kaldırmalıyız. Bunun için de sorumluluk alacak yeni oluşumların gerçekleşmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.