“PETROLSPOR’A SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ OLMALIDIR”

Batmanımızın iş dünyasındaki gururu Fernas şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Muzaffer Nasıroğlu gazetemize son derece önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“PETROLSPOR’A SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ OLMALIDIR”
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-

Kurban Bayramı dolaysıyla Batman’a gelen başarılı iş insanı Muzaffer Nasıroğlu, gazetemiz sahibi Mansur Obut’la görüştü.

“PETROLSPOR BATMANIMIZIN GÖZ BEBEĞİDİR…”

Petrolspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Muzaffer Nasıroğlu “Petrolspor Batmanımızın gözbebeği konumundadır. Onun için bu kulübe sahip çıkmak sadece bizim değil, tüm halkımızın görevidir.  Biz fernas olarak uzun yıllardır Petrolspor’umuza maddi ve manevi desteğimizi hep sunduk, bundan sonrada sunmaya devam edeceğiz.

Ancak bizim esas amacımız bu takım sadece bizimle değil, Batman olarak hepimize mal olmasıdır. Herkes imkânı ve gücü dahilinde katkı sunması ve sahiplenmesidir. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirirsek işte o zaman Petrolspor’umuzu belki de süper lige çıkarabiliriz” dedi.

“BU SEZON İÇİN İLK ETAPTA 100 MİLYON LİRA KAYNAK AKTARACAĞIZ…”

2024-2025 Futbol sezonu için ilk etapta 100 Milyon liralık bir bütçe harcayacaklarını belirten hayırsever iş insanı Muzaffer Nasıroğlu “2. lige yükselen Petrolspor’umuza bu sezon için fernas olarak ilk etapta 100 milyon lira bütçe ayırmayı planlıyoruz. Sezon içerinde yaşanacak gelişmelere göre bu rakamı artırabiliriz. Tabi burada diğer iş insanlarımızın, STK’larımızın ve kamu kurumlarının desteğini de görmek istiyoruz. Umuyorum ki güçlü bir destekle Petrolspor’umuzu hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız.”

“BATMAN HER ALANDA POTANSİYELİ GÜÇLÜ OLAN BİR ŞEHİR…”

Batman’ın konum ve yapı olarak oldukça güçlü bir potansiyele sahip olduğunu belirten Muzaffer Nasıroğlu; “Batmanımız gerçekten birçok alanda güçlü bir potansiyele sahip. Genç ve dinamik bir nüfusa sahibiz. İş dünyasında çok değerli dostlarımız var.

Biz bu potansiyele öncülük edip kollektif olmayı tercih ediyoruz. Bunu Petrolspor’da başarabilirsek bu önceliğimizi iş alanlarına da aktarmayı planlıyoruz. Bildiğiniz gibi çoklu ortaklık sistemini Batman’a ilk getiren ve bunu her zaman destekleyen bir aile yapımız var. All Alçı’da yakaladığımız başarı, sadece küçük bir örnek.  İnşallah önümüzdeki süreçte yeni oluşumlarda da Batmanımıza özellikle iş alanında kalıcı

“KALICI GELİR İÇİN PROJELERİMİZ VAR…”

Petrolspor’a kalıcı gelirin sağlanması gerektiğine vurgu yapan Muzaffer Nasıroğlu “Şu bir gerçek ki, futbol pahalı bir sektör. Giderler çok ve sürekli nakit paraya ihtiyaç var.

Bunu aşabilmek için de kulübe kalıcı gelirler üretmek lazım. Bunun içinde Sayın valimizle birlikte üzerinde çalıştığımız bazı projeler var. Nasip olurda bu projeleri hayata geçirebilirsek, kulübün başına hangi yönetim gelirse gelsin para sorunu yaşamayacaktır” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARLARIMIZ TÜRKİYE’NİN EN CENTİLMEN TARAFTAR GRUPLARIDIR”

Taraftarlar hakkında da görüşlerini açıklayan Nasıroğlu “Şampiyon olduğumuz bu senede çok şükür saha ve seyirci olayları olmadı. Bana göre Batmanımızın Yarasalar grubu ile Vikingler Taraftarlar Grubu Türkiye’nin en centilmen ama bir o kadar da en etkili taraftar gruplarıdır.

Bu sezon çok daha zor bir sezon geçireceğimiz kesin. Onun için her daim taraftarlarımıza ihtiyacımız olacak. İnanıyorum ki, bu sezonda da taraftarlarımızın desteğiyle Petrolspor’u ve Batmanımızı hak ettiği yere taşıyacak ve ülkemizin her yerinde Batman ismini en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.