30 AĞUSTOS COŞKUSU

Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan ‘30 Ağustos Zaferi’nin 102. Yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü İlimizde törenlerle kutlandı.

30 AĞUSTOS COŞKUSU
Yayınlama: 30.08.2024
A+
A-

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninde, Vali Ekrem Canalp; askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Turgut Özal Bulvarı’nda devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı programı, Vali Ekrem Canalp ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç’un tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşların bayramlarını kutlamasıyla başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunmasının ardında kutlama töreni, günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve Batman Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından program geçit töreni ile sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına; Vali Ekrem Canalp’ın yanı sıra Eşi Dr. Ayten Canalp, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Barış Arıduru Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, protokol üyeleri, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, siyasi partilerin yöneticileri, şehit yakınları, gaziler, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.