15 GÜNLÜK NAMAZ EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR

Kur’an Nesli Platformu Batman Temsilciliği, 26 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında 15 gün sürecek bir namaz eğitim programı başlatıyor. Platformun Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, namazın bireylerin hayatındaki önemini vurgulayarak, bu eğitimle genç nesillere namaz bilincini kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

15 GÜNLÜK NAMAZ EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR
Yayınlama: 22.08.2024
A+
A-

Rıdvan Üzümcü, yaptığı açıklamada “Allah, korkup sakınmaya, ta’zim edilmeye ve şükredilmeye en layık olandır. Namaz ise kulluk bilincinin en güzel yolu ve en bariz göstergesidir” dedi. Üzümcü, namazın, Kur’an’da müminlerin en önemli vasıflarından biri olarak yer aldığını ve bu ilahi buyruğun hayatımızın merkezinde yer alması gerektiğini ifade etti.

26 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Bu kapsamda, Kur’an Nesli Platformu Batman Temsilciliği olarak 26 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirecekleri namaz eğitim programının, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görmesini beklediklerini dile getiren Üzümcü “Eğitim programımız Batman’daki imkanlar dahilinde çeşitli yerlerde gerçekleştirilecek ve programın sonunda tüm öğrencilerimizle bir açık alan final etkinliği düzenleyeceğiz” dedi.

“HAYAT NAMAZLA GÜZELDİR”

Üzümcü, özellikle ebeveynlere çağrıda bulunarak, çocuklarının bu eğitim programına katılımını sağlamaları konusunda duyarlı olmalarını istedi. “Şu zamanın tehlikelerine karşı en büyük kalkanın namaz olduğu bilinciyle, halkımızın bu programa gereken ilgi ve desteği sunmasını temenni ediyoruz” diye ekledi.

Kur’an Nesli Platformu olarak, ‘Hayat Namazla Güzeldir’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten Üzümcü, tüm çocukları bu anlamlı programa katılmaya davet etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.