100 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ SAÇ KESİMİ YAPILDI

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Mesleki Eğitim Merkezi, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sabri Ülker İlkokulu’nda 100 öğrencinin saçlarını ücretsiz olarak kesti.

100 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ SAÇ KESİMİ YAPILDI
Yayınlama: 21.10.2024
A+
A-

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında düzenlenen bu etkinlikte, Güzellik Saç ve Bakım Hizmetleri Alan Öğretmeni rehberliğinde, 20 usta öğretici tarafından 50 erkek ve 50 kız öğrencinin saçları şekillendirildi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda hayata geçirilen bu proje, meslek liselerinin toplumsal hayata katkılarını artırmayı hedefliyor. Millî ve manevi değerlerin öne çıkarıldığı bu model, öğrencilerin mesleki beceriler kazanırken aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilinci edinmesini amaçlandığı belirtildi.

Projenin amacı, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarında eğitim gören öğrencilerin, mesleklerini topluma fayda sağlayacak şekilde icra ederken aynı zamanda meslek ahlakını ve toplumsal sorumluluğu da öğrenmelerine katkı sunmak. Etkinliğe, Mesleki Eğitim Merkezi’nde usta öğreticilik eğitimi alan 20 kuaför öğretici katıldı ve öğrencilerin hem kişisel bakımlarına destek oldular hem de öğrencilerin yüzlerini gülümsettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.